Αλεξάνδρου Σβώλου 1, Ιωάννινα ΤΚ 45445

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφάλεια αυτοκινήτου

Στην Property Insurance έχετε τη δυνατότητα να βρείτε εύκολα και γρήγορα την επόμενη ασφάλεια αυτοκινήτου.
banner profil-autokinito

Υπολογίστε εύκολα και γρήγορα τις τιμές για τα πακέτα ασφάλισης που προσφέρει η Property Insurance και επιλέξτε τις καλύψεις για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Γνωρίζουμε ότι η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, επομένως, για να την κρατήσουμε απλή, είμαστε δίπλα σας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Προσπαθούμε να κάνουμε τη ζωή σας καλύτερη και ασφαλέστερη. Στην Property Insurance έχετε τη δυνατότητα να βρείτε εύκολα και γρήγορα την επόμενη ασφάλεια αυτοκινήτου.

Χωρίς ταλαιπωρία, άμεσα και εξατομικευμένα υπολογίζετε τα ασφάλιστρα και λαμβάνετε την κάλυψη που ικανοποιεί τις προσωπικές σας απαιτήσεις

Τι παρέχουμε

Γρήγορο υπολογισμό ασφάλιστρων

Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να υπολογίσετε τα ασφάλιστρά σας και να επιλέξετε το προσωπικό σας πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκίνητου.

Εμπιστοσύνη

Με την αξιοπιστία της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή με σεβασμό στις ανάγκες σας.

Οικονομικά προγράμματα ασφάλειας

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Προνομιακές παροχές

Είστε ήδη πελάτης μας, επωφεληθείτε με επιπλέον έκπτωση στα ασφάλιστρά σας και εξασφαλίστε 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη ασφάλιση.

English EN Greek EL