Αλεξάνδρου Σβώλου 1, Ιωάννινα ΤΚ 45445

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με Χρεωστική Κάρτα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Diners και American Express είτε με χρεωστική. Με τη χρεωστική και την πιστωτική κάρτα η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ενώ με την πιστωτική μπορεί να γίνει και με χρέωση ατόκων δόσεων, από 3 έως και 48, ανάλογα με το ποσό πληρωμής όπως υποδεικνύεται κατά περίπτωση από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

H πληρωμή με χρεωστική κάρτα σου δίνει τη δυνατότητα πλήρους πληρωμής στο https://propertyinsurance.gr/. Στην περίπτωση της μερικής πληρωμής, το υπόλοιπο ποσό αποπληρώνεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή της παραγγελίας, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται στη κάρτα σου.

•Για λόγους ασφαλείας της συναλλαγής, κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σου, θα πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητά σου.

Για οποιοδήποτε ζήτημα, παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Ένας εκπρόσωπος μας, θα σας απαντήσει άμεσα. Τα προσωπικά δεδομένα που συμπληρώνετε σε αυτή την φόρμα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον σκοπό της επικοινωνίας μαζί σας για να σας απαντήσουμε στο ερώτημα/σχόλιο που μας αναφέρετε.

English EN Greek EL